Shakkimestari Alhon mietteet Kalakukkoturnauksesta

Sauli Alho
Huippuselo: 2201

Räväköistä kommenteistaan ja käytännöllisestä pelityylistään tunnettu shakkimestari Sauli Alho suuntaa huhtikuun lopussa juhlavuoden Kalakukkoturnaukseen. Tällaiset terveiset hän lähettää muille shakin harrastajille:

Paras tapa viettää aikaa Kuopiossa?

Legendaarinen sporttipubi Futari tietenkin.

Mitä odotat tämän vuoden Kalakukkoturnaukselta?

Shakkimestarin ominaisuudessa ei voi kuin lähteä hakemaan turnausvoittoa. Kovin ylivoimainen se ei välttämättä tule olemaan. Shakillisen menestyksen lisäksi odotan hyviä otteita myös backgammon-laudan äärellä mestari Tuonosta vastaan. Toivottavasti myös Nivala uskaltaa mukaan.

Miksi Kalakukkoturnaus houkuttaa pelaajia ympäri Suomea joka vuosi?

Kuopioon on aina kiva tulla kun ihmiset ovat niin leppoisia.